Home > Outlook Online > Contactpersonen en lijsten > Uw groepslidmaatschappen bekijken
Uw groepslidmaatschappen bekijken
print icon

Inleiding

Uw organisatie heeft waarschijnlijk groepen ingericht om op een gestructureerde, veilige manier te kunnen samenwerken. Op basis van uw functie en rol binnen de organisatie bent u ingedeeld in één of meer groepen. Dit kan als lid of als eigenaar zijn.

Lid van een groep: u heeft toegang tot het groepspostvak, groepsagenda, groepsbestanden, notitieblok en planner van de groep.

Eigenaar van een groep: al het bovenstaande, inclusief de mogelijkheid leden toe te voegen of te verwijderen  uit de groep.

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online kunt u uw lidmaatschappen van groepen als lid of eigenaar eenvoudig bekijken. Klik hiervoor op de knop “Contactpersonen” aan de linker onderzijde van het scherm.

Stap 2

In de balk aan de linkerzijde van het scherm treft u een sectie ‘Groepen‘ aan.

Lid: hier worden de groepen getoond waarvan u lid bent.

Eigenaar: hier worden de groepen getoond waarvan u eigenaar bent.

Verwijderd: hier worden de groepen getoond die recent verwijderd zijn en indien gewenst nog hersteld kunnen worden.