You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Home > Outlook Online > Outlook en e-mail > Van en BCC weergeven
Van en BCC weergeven
print icon

Inleiding

Standaard wordt in Outlook de optie voor BCC (Blind Carbon Copy) en het ‘Van-adres’ niet als optie getoond omdat deze functies niet altijd worden gebruikt.

Van: het e-mailadres van waaruit u verstuurd. Dit is doorgaans gewoon uw persoonlijk adres, maar kan bij het hebben van andere gedeelde postvakken een optie zijn waarbij u ook namens een ander postvak een bericht kunt uitsturen.

BCC: Blind Carbon Copy stelt u in staat om het bericht ook naar mensen toe te sturen als kopie waarvan de ontvanger niet ziet dat u deze personen ook een kopie hebt toegezonden.

 

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online klikt u aan de rechter bovenzijde van het scherm op het tandwielicoon en vervolgens onderaan het menu op ‘Alle Outlook-instellingen weergeven‘.

 

Stap 2

Klik op het menu-item ‘Opstellen en beantwoorden‘. Halverwege het scherm heeft u de mogelijkheid om de opties voor BCC en Van automatisch weer te geven.

Klik onderaan het scherm op Opslaan zodra u klaar bent.


 

 
Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

Meld u aan om uw bestaande supportverzoeken bij te houden. Als u nog geen ticket hebt gemaakt, kunt u zich registreren of een nieuw ticket maken om te beginnen

scroll naar boven pictogram