Home > Office 365 applicaties > Outlook app > Van en BCC weergeven in de Outlook applicatie
Van en BCC weergeven in de Outlook applicatie
print icon

Wanneer u met meerder postvakken werkt is het handig om te kunnen zien vanuit welk postvak een mail wordt verstuurd.

In de Outlook applicatie kunt u dit zelf instellen.

Dit is een éenmalige handeling per apparaat waarop u werkt. De applicatie slaat uw voorkeur namelijk op.

- Begin met het schrijven van een e-mail door op de knop Nieuw bericht te klikken.

- Klik op het tabblad Opties bovenaan het scherm.

- Hierbepaalt u of u het Klassieke lint of het Vereenvoudigde bewerklint ziet.
   De vuistregel is dat grote knoppen bij het klassieke lint horen.

- In het vereenvoudigde lint klikt u op de 3 stippen en vervolgens op de knop Van.

De Van-regel is nu ingeschakeld.

- In het klassieke lint ziet u de knoppen direct al staan. Klik op Van en de regel wordt ingeschakeld.

Met de pijlknop aan de rechter zijde kan u wisselen tussen het Klassieke en Vereenvoudigde lint.

Ook deze instelling blijft opgeslagen in uw voorkeuren.