You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Home > Outlook Online > Outlook en e-mail > Een gedeeld postvak openen
Een gedeeld postvak openen
print icon

Inleiding

Het is mogelijk dat de systeembeheerder u toegang heeft gegeven tot één of meer andere postvakken dan die van uzelf. Dit kan een postvak van een collega (een ander persoonlijk postvak) of een gedeeld postvak (functie-adres) zijn. In Outlook Online kunt u dit postvak eenvoudig openen zonder dat u hiervoor apart hoeft in te loggen.

 

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online klikt u aan de rechter bovenzijde van het scherm op uw profielfoto of initialen en vervolgens op ‘een ander postvak openen‘.
 

 

Stap 2

In het scherm dat verschijnt kunt u een ander postvak (binnen de organisatie) zoeken. U kunt zoeken op zowel e-mailadres als weergavenaam. Let op: u kunt alleen postvakken toevoegen waar u daadwerkelijk toegang toe gekregen heeft van systeembeheer. Is dat niet het geval, maar zou dit volgens u wel het geval moeten zijn kunt u het beste contact opnemen met uw ICT contactpersoon.
 

TIP

De handelingen hierboven beschreven vereisen dat u dit iedere keer als u ingelogd bent in Outlook Online uitvoert. Wilt u liever het gedeelde postvak onder uw eigen postvak (in de mappenboom links in het scherm) getoond hebben? Dan kunt u ook de optie ‘Een gedeelde map toevoegen’ gebruiken. Deze optie kunt u vinden door met de rechtermuisknop op ‘Mappen‘ te klikken en vervolgens te klikken op ‘Gedeelde map toevoegen‘. Het gedeelde postvak wordt dan permanent in uw mappenboom getoond.
 


 

 
Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

Meld u aan om uw bestaande supportverzoeken bij te houden. Als u nog geen ticket hebt gemaakt, kunt u zich registreren of een nieuw ticket maken om te beginnen

scroll naar boven pictogram