Home > Printix > Aanmelden bij Printix met uw account voor werk en school
Aanmelden bij Printix met uw account voor werk en school
print icon

Wanneer u de app voor Printix voor het eerst gebruikt of lange tijd niet aangemeld bent geweest, kan het zijn dat u (opnieuw) moet inloggen in Printix.

Normaliter gebeurt dit automatisch met het account waarmee u inlogt op Windows, maar om verschillende redenen kan dit soms niet werken. In dat geval doorloopt u onderstaande stappen.

STAP 1: Rechts onderin uw systeemvak klikt u met de rechter muisknop op het Printix logo (het zwarte bolletje met de witte P).

STAP 2: Klik op de knop Aanmelden.

Aanmelden met Microsoft

Als u Aanmelden met Microsoft ziet, selecteert u dit en meldt u zich aan met uw Microsoft-werk- of schoolaccount.

STAP 3: Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord (indien gevraagd) en sluit het scherm af zodra Printix aangeeft dat het scherm gesloten kan worden.